Wednesday, March 23, 2011

result spm?????



syukur alhamdulillah ape yg aku harap kan menjadi jugak....suka tengok muke parent bangge tengok anak dye bergune gak...maklumlah aku nie bukan nye pandai sangat....selalu melepak...keluar malam...malas belajar...and perangai terok....but aku syukur sangat dengan keputusan aku nie...walaupun physic,kimia,aku xcapai target.... ALLAH dah bg yg kite usahakan selama nie kan...but xsalah kalau kita try the best after this....kejayaan boleh datang dengan pergi bila2 oke...
CERITA AKU PG 23.3.11::
pagi2 bute semua saudara mara aku dah col mak aku tanye result aku okeh ke x??nak2 mak ngah aku yg dari aku kecik sampai besar bandingkan aku dengan anak dye yg pandai 2...but aku xkesah sebab anak dye just amek kelas ekonomi...xdla susah sangat...yg teroknye aku bangun pukul 10pg...dengan muke xd feeling aku pergi mandi and solat hajat bg tenangkan diri yg memang seram angkara result spm nie....
aku terus pergi sekolah dengan kemeja.....sampai je kat sekolah orang dah ramai ade....dengan muke lebam2 xcukup tdo aku pun pergi amek result aku kat dewan sekolah.....time nie aku pun taktau kenape aku tenang gile amek result....xmcm pmr sampai gigil2....dapat je slip result....OMG mcm xpercaya its real,,,mimpi mak aku jd kenyataan....perasaan bercampur baur syukur dengan gembira....terima kaseh TO mak ayah sebab bagi aku yg terbaik selama nie...bukan nak menyusahkan korang tapi aku nak membalas jasa korang.....KEPADA CIKGU2 jugak sebab korang dah didik aku yg terbaik...daripada aku xtau pape sampai aku jd mcm nie....DAN yang paling utama iaitu ALLAH sebab makbulkan segala doa aku saat2 akhir...syukur2 ALHAMDULILLAH.....congrat jugak kat keng kawan yang amek result tadi...semua nie usaha korang gak selama nie...kite main2 ke kite belajar sungguh2 ke terima jela result nie dgan haty yg terbuka....peace :)
congrat kawan!!! haha
betull ke nie???

1 comment:

myzasuki said...

hey !
tahniah ^_^