Wednesday, March 16, 2011

kembalinya aku ke pangkuan blogger

salam....awal2 aku nak minx sory sangat2 sebab tingalkan belog aku nie lame.....2 bulan lebih kot aku xjenguk blog aku nie....ramai gak member tanye kenape aku x update blog aku nie...dah berabuk dah!!!
hurmmm maybe sebab lepas banjir time 2 aku sngat busy n terus malas nak update blog....sebenarnye aku xtulis blog bukan sebab aku dah benci n fed up dgan blog nie...aku still tulis gak tp kat kertas je...aku mlas tulis blog nie pown sebab ade la org cakap aku nie suke cakap psal masalah la...then tacing2 lak,,pas 2 biakan masalah jd lg terukk....

tp..........

aku rase xsalah kalau aku luahkan perasaan aku kat blog aku sendiri...dah name pown blog aku lain la aku tibe2 luahkan perasaan kat blog org,,,,gile namenye 2...n aku xsuke ory jage line aku....kalau xsuke terus terang je xpayah nak selindung
btw....aku nie bi kurang pandai sikit n selalu buat typing error tp aku try jugak gune broken bi nie...mcm teacher aku ckap  broken bi just begining....lame2 okelah....soryy lah rasenye nie jelah yg aku dpt ucapkan kat kowang...sory again sebab aku lame dah x update blog n aku pasty aku akan update je blog aku nie.....
okay moge kite ketemu di lain entry....wasalam

baru lepas kene sun burn!! gelap

2 comments:

Amanie Ashraff said...

dude, biar la broken bi pun. jnji cuba dari x cuba lansung. kalau ada error kt mane2 sape2 yg perasan tu tegur bukan kutuk :)

kentangkiler said...

ermm 2 lahh mulut org kan???aku kene dah bro...