Wednesday, March 16, 2011

aku bukan perfectism blogger

pagi nie rase nye xelok kalau aku nak mencarut2 tp....WTF mane ade org yg perfect kat dunia nie???kalau kat syurga 2 mungkin lah kot...kalaulah semua org ditakdirkan perfect rasenye syaitan xsangup nak hidup kat bumi lg sebab semua seksa nak hasut org......okay peak this story begin when someone bgtau aku yg blog aku nie menyakitkan matenye...banyak typing error lah..SS lah,,,touching2 lah... okay fine!! memang aku salah sebab typing error n aku x cek balik typing aku lepas buat entry...tp 2 bukan point dye kan??? xkesahla pape pun...ini belog sy yg punye so sy punye sukelah nak mencarut ke melalak ke mendoggy okay :)

alahaii banyaknye ragam manusia nie ek??? xpernah nak puas pun...okay2 last but not least...trimas sebab cakap mcm 2 n buat aku bace balik blog aku nie...aku terime semua yg korang ckap...its okay...but remember not  all perfect person done perfect thing every person has its bad and good luck...:)

4 comments:

kelipkelip said...

dnt care lah what others say an.. ;)
jadi dri kte sndri dh la kan...

salam mesra,
misz niwa ..

kentangkiler said...

yup be yourself...
salam kenal jugak misz
niwa

myzasuki said...

memang susa nak puaskan ati sume orang
saya pegang prinsip nih ;
'i write what i like and i dont care what u like'

hey ! hepi blog-ing :DD

kentangkiler said...

wahh myzasuki....sy suke sy suke care awak :D